Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кандіс Ренуар – детектив із декрету (1 - 7 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Candice Renoir
Країна:
Франція
Режисер:
Ніколас Пікард, Олів’є Барма
Тривалість:
1 серія: ~50 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | СТБ, Інтер
Минуло близько десяти років з того часу, як Сесіль Ренуар вирішила повернутися до себе на батьківщину. Колись головна героїня жила в Сінгапурі, а тепер вона повертається додому. Життя в шлюбі не закінчилася нічим хороших для головної героїні. Їй вдалося вирватися з усіх цих шлюборозлучних процесів. Сесіль відправляється на південь Франції, де відразу ж в рідних місцях знаходить роботу. Тепер вона - поліцейський в невеликому портовому містечку, де доводиться розслідувати найрізноманітніші складні злочини. Головна героїня намагається тримати себе в формі, однак при цьому їй не довіряють на робочому місці. Доводиться побороти скептиків і довести свою спроможність. ©Kino4ua Кандіс Ренуар – детектив із декрету (1 - 7 Сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?