Kino4ua.com
R

Чесний злодій

Рік:
Ор. назва:
Honest Thief
Країна:
США
Режисер:
Марк Вільямс
Тривалість:
01:39:20
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Чесний злодій – це про персонажа, якого зіграв у стрічці Ліам Нісон. Отже, у центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Том Картер, який довгими роками займався однією і тією ж незаконною справою – грабував банки. Він став професіоналом у цьому, а награбоване, як не дивно, теж тримав у одній з банківських установ. «Назбирати» таким способом йому вдалось солідну суму – 7 «лямів» доларів. І він би напевно продовжував цим займатись далі, якби не зустрів чарівну жінку Енні. Вона співробітниця банку, де знаходиться його вклад, і спілкування з нею змінює світогляд чоловіка. Йому раптом хочеться стати краще, виправити помилки минулого, жити чесно. Але думки про те, щоб піти і здатись поліції він відкидає, розуміючи, що там працюють ще серйозніші злочинці, ніж він. Але своє право жити далі чесно головний герой буде відстоювати, навіть якщо доведеться взяти у руки зброю… ©Kino4ua Чесний злодій 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?