Kino4ua.com
R

Чужі: Вторгнення

Рік:
Ор. назва:
Alien Outbreak
Країна:
Великобританія
Режисер:
Ніл Роу
Тривалість:
01:24:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Чужі: Вторгнення – фантастична стрічка, яка розповідає про зміни у житті людей, які починають відбуватись після вторгнення невідомих істот. Місцем, де розгортаються події, стало невеличке англійське містечко. Це тиха провінція, де населення не надто численне, тому усі один одному сусіди. Звісно, тут є своя поліція, але роботи у неї небагато. Найчастіше правоохоронцям доводиться утихомирювати хуліганів і урегульовувати якісь сварки між місцевими. З тими подіями, які несподівано починають відбуватись, вони ніколи не стикались раніше. Зої і Патрік – місцеві представники правопорядку, і вони стають свідками масових самогубств. Жителі міста вкорочують собі віку, але ніхто не розуміє причин, через які це все відбувається. Інші мешканці починають панікувати, і цей страх дуже швидко поширюється між людьми. Поліцейські мають з’ясувати причини і захистити людей, та чи впораються вони? ©Kino4ua Чужі: Вторгнення 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?