Kino4ua.com
R

Безмежний обрій

Рік:
Ор. назва:
Event Horizon
Країна:
Великобританія, США
Категорія:
Режисер:
Пол В.С. Андерсон
Тривалість:
01:36:25
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Безмежний обрій – фантастичний жахастик, події якого розгортаються у недалекому майбутньому. Космічний корабель, який має назву «Льюїс і Кларк», летить до планети Нептун. На борту знаходиться команда рятувальників, які почули сигнал з проханням про допомогу від космічного судна «Горизонт подій». Для усіх цей сигнал став великою несподіванкою, оскільки корабель безслідно зник ще сім років тому. Незвичайною особливістю цього корабля була здатність здійснювати стрибки у гіперпросторі. І от під час чергового такого стрибка він просто зник і весь цей час не подавав ніяких сигналів. Коли рятувальники дістаються пункту призначення, вони стають свідками жахливої картини: члени екіпажу корабля зникли, але на борту помітні криваві сліди і є один труп – понівечений і заморожений. Що ж тут сталось, і що чекає на героїв у цьому місці? ©Kino4ua Безмежний обрій 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?