Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Звуки шуму

Рік:
Ор. назва:
Sound of Noise
Країна:
Швеція, Франція
Режисер:
Улa Cімoнccoн, Юxaннec Шepнe-Нільccoн
Тривалість:
01:42:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Звуки шуму – своєрідний мюзикл, героями якого стали «музичні терористи». У центрі сюжету знаходиться Амадей Варнебрінг – офіцер поліції, який народився у музичній родині. Із покоління у покоління члени сім’ї дотримуються вікових традицій і виховують не просто громадян, а великих музикантів. Така ж доля чекала і на Амадея, хоча він музику просто ненавидить. Він обрав професію, яка, здавалося б, дуже далека від музики, але ненависні звуки знайшли його і тут. А все через нову банду, яка вирішила атакувати місто. Це група барабанщиків, на чолі якої стоїть Санна – геніальна ударниця. Ці люди використовують у якості музичних інструментів будівлі, різноманітні механізми і вуличний шум. Вони створюють новий вид музичного мистецтва, але наслідками стають хаос і дезорганізація. Впоратись з такими музикантами буде непросто. ©Kino4ua Звуки шуму 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?