Kino4ua.com
PG-13

Зрадник

Рік:
Ор. назва:
Traitor
Країна:
США
Режисер:
Джеффрі Начманофф
Тривалість:
01:54:45
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
Зрадник – бойовик, у центрі сюжету якого знаходиться агент ФБР Рой Клейтон. Наразі він займається розслідуванням великої міжнародної змови. За час роботи над цією справою йому вдалось знайти ряд зачіпок, які привели його до чоловіка на ймення Самір Хорн. Це офіцер спецоперацій ЦРУ, якого неможливо упіймати на гарячому, оскільки він дуже хитра і продумана людина. Головний герой поки що має лише підозри, але не прямі докази того, що Хорн пов'язаний з терористами. Але агент не збирається зупинятись у своїй роботі. Він і далі проводить розслідування, і результати цієї праці дивують і шокують його кожного разу все більше. Він починає розуміти, що масштаб терористичної мережі значно більший, аніж спочатку здавалось. А очолює її дехто, кого можна назвати Зрадником. Чи вдасться Клейтону вичислити цю особу і зупинити її злочинну діяльність? ©Kino4ua Зрадник 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?