Kino4ua.com
PG-13

Опівнічне сонце

Рік:
Ор. назва:
Midnight Sun
Країна:
США
Режисер:
Скотт Спір
Тривалість:
01:31:19
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Опівнічне сонце – драматична історія, яка розповідає про те, що мрії можуть збуватись, але не обов’язково це буде відбуватись вдень. Іноді ніч – найкраща пора для цього. У центрі сюжету знаходиться Кеті Прайс – 17-річна симпатична дівчина, яка піше пісні і грає на гітарі. Але виходити на вулицю вона може лише вночі, коли сонця вже немає на небі. Від його променів їй доводиться ховатись через хворобу шкіри – надто вона у неї ніжна і чутлива до ультрафіолету. Через таку свою особливість героїня не може і друзів завести, але одного разу опівночі вона зустрічає веселого рудоволосого хлопця на ймення Чарлі, який посміхається так, що не закохатись у нього неможливо. І вона закохується. Це почуття дарує їй неймовірне щастя, і заради коханого дівчина готова на все, навіть виходити на світло, яке може її спалити. Але любов, напевне, зробить це ще швидше… ©Kino4ua Опівнічне сонце 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?