Kino4ua.com
R

Перша відьма

Рік:
Ор. назва:
The Wretched
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бретт Пірс, Дрю Т. Пірс
Тривалість:
01:35:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Перша відьма – фільм жахів, у центрі сюжету якого знаходиться юнак Бен, який важко переживає розлучення батьків. Після їх розставання він дуже змінився – став некерованим, бунтівним, почав робити негарні вчинки, хуліганити. Дорослі розуміли, що це наслідок емоційного потрясіння, з яким підліток не може впоратись, тому ставились до цього доволі поблажливо. Але, бажаючи його дисциплінувати, Бена відправляють на літо до батька, де він має не відпочивати, а працювати. Але вільний час у хлопця все ж лишається, і витрачає він його на те, щоб спостерігати за мешканцями сусідського будинку. Там живе подружжя з дітьми. Але діти незабаром загадково зникають, а чоловік і дружина починають взагалі заперечувати факт їх існування. Бен, який встиг познайомитись з дівчиною Мелорі, разом з нею вирішує дізнатись більше про цих сусідів. Але на шляху до правди їх чекає зустріч з темною силою… ©Kino4ua Перша відьма 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. DRIDER
    14 грудня 2020 23:56
    + +1 -
    фильм очень порадовал. мало того что актеры сыграли добротно и без лишних кривляний, так еще и на всем продолжении фильм держал в напряжении(и без тупых скримеров).Концовка шикарна. Советую!
  2. DRIDER
    14 грудня 2020 23:24
    + 0 -
    отличный фильм ! отличный многоголосый перевод ! жаль только что торрента нет confused . Спасибо администрации сайта за возможность смотреть фильмы в отличном качестве и в украинском переводе ! Будьте всегда здоровы !
    1. Kino4ua
      15 грудня 2020 08:18
      + 0 -
      Торрент є, основний, під постером