Kino4ua.com
R

Матуся у відриві

Рік:
Ор. назва:
Alles is zoals het zou moeten zijn
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Рууд Шуурман
Тривалість:
01:48:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Матуся у відриві – комедійна стрічка, яка розповідає про шалене життя головної героїні, яка зрозуміла, що не все і не завжди буде відбуватись за її планом. У Айріс все було просто ідеально: чудова робота, яка приносить задоволення і високий дохід, шикарні апартаменти, коханий чоловік поруч, довгоочікувана вагітність. Готуюсь стати мамою, жінка була впевнена, що Пітер буде з нею поруч завжди, допомагатиме їй в усьому, але реальність виявилась іншою. Не встигла Айріс ще відійти від пологів, як коханий ошелешив її новиною про те, що йде від неї, бо насправді не хотів заводити дитину, а найголовніше, що у нього є інша жінка, яку він кохає. У такій ситуації героїня розраховувала, що хоча б рідна мати допоможе їй впоратись з немовлям, але та теж зникла. Айріс, яка звикла заливати усі проблеми алкоголем, береться знову за пляшку, але на цьому вона не зупиниться. Матуся піде у відрив! ©Kino4ua Матуся у відриві 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?