Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Диво на 34-й вулиці

Рік:
Ор. назва:
Miracle on 34th Street
Країна:
США
Режисер:
Джордж Сітон
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UAVoice
Переклад:
Російською - Дублированный
Диво на 34-й вулиці – чудова різдвяна історія, яка дарує надію на те, що дива все ж трапляються, і не тільки у кіно, а й у реальному житті. Доріс Уокер – дама, яка організовує святковий парад від відомого магазину «Мейсі», але свято опиняється на межі зриву, коли з’ясовується, що актор, який мав грати Санту, напився до такого стану, що випускати до людей його просто не можна. Доводиться їй терміново шукати заміну. Добре, що їй трапляється перехожий, який зовні дуже схожий на Санта-Клауса. Звати його Кріс Крінгл, і після параду його запрошують попрацювати Сантою вже всередині магазину. Він погоджується, але поводити себе починає не зовсім так, як того вимагає інструкція. Просто він підказує батькам, де можна знайти подарунки, яких вони не змогли придбати у цьому магазині. І через деякий час до «Мейсі» починають надходити листи з подяками Санті. Але йому увага прикута не до них, а до Доріс і її маленької донечки Сьюзан, яким він хоче допомогти повірити у різдвяне диво. ©Kino4ua Диво на 34-й вулиці 1947 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Андрій Ісайський
    1 січня 2022 22:26
    + +1 -
         Після перегляду фільму можу сказати, що це саме той "новорічний" фільм який я хотів подивитись. Такі фільми змусять відчути "дух різдва" навіть тих для кого Новий Рік та Різдво просто дати в календарі. Сюжет фільму побудований на протиріччях: наївність віри в дива та Санта Клауса проти реального, дорослого погляду світ, де ці дві сторони дуже кумедним чином доходять згоди. Геніальний сюжет, тепла атмосфера фільму перенесуть вас в ті роки коли ви ще вірили в Діда Мороза та Миколая. Однозначно рекомендую до перегляду.
         Тим кому сподобався цей фільм також рекомендую подивитись "Це прекрасне життя" (1946р.)