Kino4ua.com
R

Без правил

Рік:
Ор. назва:
Jungleland
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Макс Вінклер
Тривалість:
01:30:35
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Синема УС
Без правил – драматична стрічка, яка розповідає про двох братів, Ліона і Стенлі, які намагаються заробити грошей боксом, але їм це не вдається. Цим жорстоким видом спорту займається Ліон, а Стенлі працює його менеджером і постійно робить на брата ставки, які ще жодного разу не виграли. Через це фінансове становище братів лише погіршується. Стену доводиться влазити у борги, щоб перекривати грошові втрати. Розуміючи, що це все марна справа, яка лише забирає сили і гроші, герої вирішують провести останній бій, після якого вони припинять цю діяльність. Для цього їм доводиться їхати у іншу частину країни. Але плани хлопців починають змінюватись, коли на їхньому шляху несподівано з’являється неочікувана супутниця. З якими ще непередбачуваними подіями доведеться зіткнутись героям? Чи впораються вони з усіма випробуваннями? ©Kino4ua Без правил 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?