Kino4ua.com
PG

Історія Попелюшки

Рік:
Ор. назва:
A Cinderella Story
Країна:
США, Канада
Режисер:
Марк Росмен
Тривалість:
01:35:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У сонячній Каліфорнії, в долині Сан-Фернандо, живе Саманта Монтгомері, яку навколишні називають просто Сем - весела доброзичлива дівчина, обожнює свого батька і яка намагається звертати поменши уваги на підступи мачухи і зведених сестер Габріелли і Бріан. У долині трапляється землетрус, і батько дівчини Холл гине, а уся чимала спадщина - великий будинок, автомобілі та багато іншого - дістається мачусі Фіоне. Відтепер зведені сестри Сем ні в чому не знають міри - вбираються, пліткують, займаються синхронним плаванням, міняють машини і миють їх по три рази на день, щоб звернути на себе увагу симпатичного мийника. Саманта в цей час готується до вступу в університет Прінстона, вчиться в школі, а після занять працює звичайною офіціанткою на роликах в їдальні, що належала її батькові. У школі у неї єдиний друг - дивакуватий Картер, який мріє про акторську кар'єру, а тому постійно приміряє на себе нові образи і, відповідно, безглузді костюми. Але у Сем є таємниця: в Мережі вона листується з Мандрівцем - незнайомцем, якому можна довірити секрети і мрії, поговорити по душам. Наближається шкільний бал, а у Саманти немає гідного карнавального костюма, її виручає колега по роботі, позичивши своє весільне плаття. Наряд доводиться в пору, Остін - хлопець, про якого Сем давно і безнадійно мріє, підкорений, але дівчина тікає - до півночі і до повернення Фіони вона повинна встигнути в їдальню. В руках Остіна залишається лише мобільний телефон принцеси, і хлопець починає шукати її, тому що впевнений, що зустрінута їм на балу дівчина - його доля. Чи вийде Сем заміж за принца? ©Kino4ua Історія Попелюшки 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?