Kino4ua.com
PG

Історія Попелюшки 3

Рік:
Ор. назва:
A Cinderella Story: Once Upon A Song
Країна:
США
Режисер:
Деймон Сантостефано
Тривалість:
01:28:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кеті покохала Люка в день їх першої зустрічі. Юнак зовсім недавно вступив до школи мистецтв, яку часто відвідує головна героїня. Вона ставить перед собою мету будь-яким способом привернути увагу хлопця.

Склалося так, що новачка примітила не тільки Кеті, але і її шкідлива зведена сестра. Вона змогла без зайвих роздумів підійти познайомитися з Люком і миттєво закохати його в себе. Серце головної героїні фільму «Історія Попелюшки 3», який варто подивитися прихильницям зворушливих кінострічок зі щасливим фіналом, було практично розбите. Але спускати сестрі з рук її витівку Кеті не бажала.

Молода дівчина все ще мріє про Люка. Вона починає працювати над планом, який дозволить їй звернути на себе увагу коханого хлопця. Кеті занадто довго терпіла знущання з боку зведеної сестрички і ненависної мачухи. Цього разу вона має намір постояти за власні інтереси і бажання. ©Kino4ua Історія Попелюшки 3 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?