Kino4ua.com
PG

Історія Попелюшки 4: Якщо туфелька підійде

Рік:
Ор. назва:
A Cinderella Story: If The Shoe Fits
Країна:
США
Режисер:
Мішель Джонстон
Тривалість:
01:32:09
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Люб. Многоголосый
Перед нами вже четверта частина незвичайної історії, що оповідає про пригоди бідних дівчат, життя яких всіляко затьмарюють жорстокі родичі. На цей раз сучасної Попелюшкою стане красуня Тесса - дівчина, яка захоплюється не модними нарядами, а автомобілями. Втім, героїні фільму «Історія Попелюшки 4: Якщо туфелька підійде» не чужі і звичні дівочі мрії - вона хоче взяти участь в конкурсі Cinderella Live, на який повинні відправитися її злобна мачуха і підступні сестри. Спочатку ніхто не планує брати з собою Тессу, але їй все-таки вдається вмовити мачуху. Вирушаючи на величезний лайнер, героїня і не уявляла, як сильно зміниться її життя після цієї поїздки. Тут, на конкурсі, вона зустрічає чарівного хлопця, який не тільки дуже красивий, але ще і популярний - він є рок-виконавцем і буде особисто вітати переможницю конкурсу. Тепер Тесса ще сильніше хоче взяти участь в заході, але розуміє, що це неможливо, адже якщо сестри або мачуха дізнаються про її плани, то їй точно буде зле. Щоб не привертати увагу родичів і не відмовлятися від участі в конкурсі, Тесса вирішує якомога сильніше змінити свою зовнішність ... ©Kino4ua Історія Попелюшки 4: Якщо туфелька підійде 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?