Kino4ua.com
R

Герой-Одинак

Джон Сміт, найманий злочинець після чергового виконаного спецзавдання намагається бігти до мексиканського прикордонного пункту від своїх переслідувачів. По дорозі він пробирається в невелике техаське містечко. Ще недавно Єрихон був чудовим містечком, а зараз він перетворився в примарне місто. Почалося все з того, як в країні ввели «сухий закон». Він послужить першопричиною для організації двох конкуруючих між собою угруповань контрабандистів, які відтепер контролюють містечко Єрихон. Джон побажав отримати вигоду в протистоянні двох бутлегерів, які в сум'ятті метушаться, приєднуючись то до однієї сторони, то до іншої, розгортаючи свій револьвер від однієї банди, до іншої, Сміт переслідує суто свої меркантильні інтереси ... ©Kino4ua Герой-Одинак 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?