Kino4ua.com
R

На відстані удару

Рік:
Ор. назва:
Striking Distance
Країна:
США
Режисер:
Роуді Герінгтон
Тривалість:
01:41:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Том Харді - зразковий служитель закону, що захищає мирних громадян від злочинців. Такий шлях чоловік обрав непроста, адже його батько Вінс - один з найбільш шанованих поліцейських відділу. Вони разом працювали над справами, але чергове розслідування вийшло з-під контролю, і Вінс загинув прямо на руках у сина. Слідом за ним здійснює самогубство його кращий друг і колега. Том впадає в глибоку депресію, його більше не приваблює робота оперативника. Чоловік вирішує перевестися до відділу річкової поліції, де набагато безпечніше і не доводиться щодня ризикувати життям. Але мрії про спокійну службу довелося відкласти. Одного разу Харді подзвонив таємничий незнайомець, який змусив його розпочати власне розслідування. У місті з'явився серійний маніяк, на рахунку якого вже безліч жертв. Він вбиває тільки молодих жінок. Головний герой трилера зібрав достатню кількість доказів, і у нього не залишилося сумнівів, що вбивцею є поліцейський, так як він дуже добре замітає сліди. Ніхто з колег і друзів не вірить Тому, крім напарниці Джо Крістман. Вона готова допомогти товаришеві в розкритті небезпечної справи. Але напарники не підозрюють, що вбивця сам жадає зустрічі з поліцейськими і хоче втягнути їх в свою жорстоку гру ... ©Kino4ua На відстані удару 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?