Kino4ua.com
R

Перше вбивство

Рік:
Ор. назва:
First Kill
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Стівен С. Міллер
Тривалість:
01:41:42
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сучасний світ настільки жорстокий і несправедливий, що іноді розумієш: ставши свідком чергового прояву несправедливості, краще не вживати ніяких спроб, щоб виправити ситуацію. Це требу буди зрозуміти головному герою драматичного трилера «Перше вбивство» - чоловікові на ім'я Біллі, який разом з дружиною і сином Денні вирішує відпочити від життя в мегаполісі і відправляється в рідне місто, бажаючи провести якийсь час в спокої. Прибувши на місце, герой вирішує зайнятися вихованням Денні, який регулярно стає жертвою хуліганів. Біллі вважає, що спільні походи в ліс не тільки допоможуть зблизитися з сином, а й загартують характер хлопчика, що допоможе йому в житті. Але перша ж прогулянка обертається трагедією. Вони стають свідками перестрілки. Коли нападник ховається, Біллі зауважує, що його поранений противник все ще дихає. Герой приносить його додому і просить дружину витягти кулю з голови потерпілого. Жінка що пропрацювала кілька років лікарем справляється з цим завданням і рятує людині життя. Але, прийшовши до тями, він викрадає Денні і ховається. І тепер, щоб повернути сина, Біллі доведеться виконувати вимоги злочинця. ©Kino4ua Перше вбивство 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?