Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фізрук (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Физрук
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Сергій Сенцов, Федір Стуков, Дмитро Губарєв
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Захоплюючий вітчизняний серіал розповідає глядачеві про труднощі взаємовідносин сучасних дітей і дорослих. У центрі сюжету опиняється людина, який «застряг» в середині 90-х років минулого століття. Все свідоме життя Фома провів під керівництвом великого кримінального авторитета, який зараз змінив рід діяльності і став успішним бізнесменом. Для головного героя настає неприємний момент - бос відправляє його на заслужений відпочинок, вважаючи, що Фома вже відпрацював своє. Але той не знає іншого життя, тому вирішує неодмінно повернутися на роботу. Для цього він придумує досить відчайдушний план і влаштовується вчителем фізкультури в школу дочки свого начальника. Новоспечений фізрук з першого дня шокує колег, учнів і керівництво. Щоб освоїтися в колективі, Фома купує підроблені документи педагогічній освіти, набуваючи тим самим статус чи не найкращого вчителя Росії! Ось тільки манери Фоми говорять про зворотне ... Чи зможе він затриматися в школі на посаді вчителя або буде швидко викритий керівництвом? ©Kino4ua Фізрук (1, 2, 3, 4 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?