Kino4ua.com
PG

Іграшка

Рік:
Ор. назва:
The Toy / Le jouet
Країна:
Франція
Режисер:
Франсіс Вебер
Тривалість:
01:33:53
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Після безуспішних багатомісячних пошуків роботи журналіст Франсуа Перрен стає співробітником газети «France Hebdo». Власником видання є мільйонер П'єр Рамбаль-Коші, який давно здобув неоднозначну славу через своїх дій на зразок звільнення людини за спітнілі руки або покупки вілли за потрійну ціну з умовою, що її господарі покинуть будинок навіть не закінчивши обіду. Для виконання першого серйозного редакційного завдання Перрен відправляється в магазин іграшок, який також належить його новому начальнику. Поки він збирає матеріал для статті, тут же з'являється син мільйонера на ім'я Ерік. Коли хлопчик помітив Франсуа, то заявив, що хоче, щоб його красиво упакували і доставили в особняк батька в якості нової іграшки. Перрен намагається опиратися, але розуміє, що становище безвихідне - син Рамбаль-Коші від першого шлюбу відвідує його лише раз на рік і тому він всіляко потурає будь-яким його примхам. Потрапивши в будинок Рамбаль-Коші, герой не втрачає почуття власної гідності. Випадково дізнавшись, що Ерік відчуває психологічні проблеми, що виникли на тлі розлучення батьків і неординарних витівок батька, Перрен вирішує зайнятися його перевихованням і показати йому, наскільки негідним буває поведінка Рамбаль-Коші-старшого. Незабаром Франсуа, якого хлопчисько вирішив називати Жульєном, пропонує своєму «власнику» спільно видавати сатиричну «газету» про ексцентричних вчинках його батька. Це викликає гнів з боку мільйонера, але попереду на нього чекає куди більш неприємна подія ... ©Kino4ua Іграшка 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?