Kino4ua.com
R

Небезпечний пасажир

Рік:
Ор. назва:
Ride
Країна:
США
Режисер:
Джеремі Ангар
Тривалість:
01:19:10
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Небезпечний пасажир трапляється одного разу таксисту Джеймсу, коли він в черговий раз сідає за кермо свого авто, щоб підзаробити. Насправді головний герой мріє стати актором, тому відвідує різні кастинги і прослуховування, але поки що це все безуспішно. Тому й доводиться йому підробляти перевезенням пасажирів. Люди трапляються йому різні, і зазвичай він намагається бути з ними чемним і привітним. А того вечора, коли до нього сіла симпатична дівчина Джесіка, він ще й поспілкуватись захотів. І хоч розмова була про щось несуттєве, йому сподобалось. Та й сама дівчина викликала у нього симпатію. Висадивши її за адресою, Джеймс вирішив, що візьме ще одне замовлення, а потім повернеться до неї. Але він не здогадувався, що новий пасажир виявиться таким прискіпливим. Спочатку він почав давати Джеймсу непрохані поради стосовно курування авто, а далі його поведінка почала ставати все більш агресивною… ©Kino4ua Небезпечний пасажир 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?