Kino4ua.com
PG-13

Фанфан-Тюльпан

Рік:
Ор. назва:
Fanfan la Tulipe
Країна:
Франція
Режисер:
Жерар Кравчик
Тривалість:
01:37:35
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фанфан-Тюльпан – комедійна пригодницька стрічка, яка стала рімейком однойменного фільму, що виходив на широкі екрани у 1952-му році. Місцем подій став Париж зразка середини 18-го століття. У центрі сюжету молодий, завзятий, енергійний, ризиковий і амбітний юнак на ймення Фанфан. Жінок він любить настільки, що просто не здатен пройти повз будь-якої представниці прекрасної статі. От тільки нічого серйозного від нього чекати не варто, бо це той же гульвіса і ловелас. Але за свої походеньки він має заплатити. Так вважають батьки деяких зваблених героєм дівчат, які кидаються його наздоганяти. Герой ховається у Аделаїди – прекрасної циганки, яка віщує йому успішну військову кар’єру. Почувши це, чоловік одразу йде записуватись у військо, а потім дізнається, що циганка – це донька сержанта, який вербує солдат. Та це не зупиняє Фанфана, який вже готовий до нових пригод. ©Kino4ua Фанфан-Тюльпан 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Цяця
    Цяця
    2 лютого 2022 23:08
    + -1 -
    Кому сподобався фільм, подивіться ще про маркізу Помпадур. Актор, який тут грає Фанфана, там грає вже короля з цього фільму. І Помпадур там та сама актриса, що і тут.