Kino4ua.com
PG-13

Фанфан-Тюльпан

Рік:
Ор. назва:
Fanfan la Tulipe
Країна:
Італія, Франція
Режисер:
Крістіан-Жак
Тривалість:
01:42:40
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Фанфан-Тюльпан – класика пригодницького кінематографа, де можна побачити прекрасну молоду Джину Лоллобриджиду і красеня Жерара Філіпа. У центрі сюжету знаходиться привабливий чоловік Фанфан, у якого ясний розум і великі плани на життя. Одного разу він зустрів циганку, яка напророчила йому успішну військову кар’єру. І це стало, мабуть, головною причиною, чому герої вирішив йти служити. Хоча підштовхувало його до цього рішення ще й те, що його збирались оженити на жінці, яку він не кохає. І хоч він до жінок небайдужий, але пов’язувати себе на все життя з тією, до якої немає почуттів, він не має жодного бажання. От тільки пророцтво циганки виявилось не зовсім правдивим, бо з’ясувалось, що вона донька сержанта, який вербує чоловіків до лав армії. Але, навіть дізнавшись правду, головний герой вирішив не давати задній хід і продовжувати рухатись у обраному напрямку. ©Kino4ua Фанфан-Тюльпан 1952 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?