Kino4ua.com
R

Розплата

Рік:
Ор. назва:
A Score to Settle
Країна:
Канада, США
Режисер:
Шоун Ку
Тривалість:
01:43:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Розплата – напружена історія, головну роль у якій виконав Ніколас Кейдж. Він грає чоловіка на ймення Френк, який провів у тюремній камері 22 роки свого життя. Коли він потрапив за грати, то був успішною людиною, серйозним судовим виконавцем, авторитетною особистістю. А тепер, коли він знову може на повні груди вдихнути повітря свободи, це не приносить такої радості, яку повинно було б приносити. Зараз він старий чоловік, у якого є серйозні проблеми зі здоров’ям. Одна з його хвороб невиліковна, а життя його просто зруйноване. І усе це несправедливо, адже свій строк він отримав незаслужено – по обвинуваченню у злочині, якого не скоював. Герой прагне помсти, але від конкретних дій його утримує бажання налагодити стосунки з сином, який був змушений рости без батька. Тепер він уже дорослий чоловік, і надолужити втрачене Френкові буде непросто. ©Kino4ua Розплата 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?