Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сходження героя щита (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tate no Yuusha no Nariagari
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Або Такао
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, Dzuski, Справжня козацька озвучка, Didko Studio
Чотири великих героя прибудуть на нашу планету, щоб врятувати її. Кожен з персонажів озброєний легендарним спорядженням, яке допоможе врятувати світ. Вирушаємо в королівство Мерломарк, адже саме тут все ще залишилася надія на те, щоб повернути гармонію і врятувати спокійне і рівноправне життя простих людей. Саме заради блага інших жителів в королівство намагаються призвати видатних героїв. Головні дійові персонажі можуть допомогти, проте ритуал призову тягне за собою несподівані результати: жителі сучасної Японії, які абсолютно нічого не знають про події в Мерломарке і його існуванні, виявляються в фантастичному паралельному світі, де тепер їм належить виживати і доводити статус рятівників. У центрі ж сюжету виявляється молодий Наофумі Іватані, який взяв на себе образ щитоносця. Молода людина виявляється зрадженим принцесою королівства, залишившись без грошей і спорядження. Юнак розуміє, що попереду на нього чекає довгий шлях помсти! Під час своєї пригоди він зустріне нових друзів, які допоможуть йому скинути негідницю-зрадницю. Хто знає, чим закінчиться ця захоплююча історія, адже попереду головних персонажів чекає неймовірна пригода! ©Kino4ua Сходження героя щита (1 - 3 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Хтось
    Хтось
    26 липня 2022 01:16
    + +1 -
    Слава Україні
    1. Administration
      22 листопада 2023 15:51
      + 0 -

      Героям Слава !!!

  2. Табуретка хоче їсти
    Табуретка хоче їсти
    20 червня 2022 11:00
    + +1 -
    Це аніме шедевр ???????