Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ваша Честь (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Your Honor
Країна:
США
Режисер:
Пітер Моффат
Тривалість:
00:50:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Юний і безрозсудний хлопець, знаючи про те, що є сином впливового судді, якого поважають в Новому Орлеані, не переймається про наслідки скоєних дій. Він дозволяє собі занадто багато. Одного разу це виллється у великі неприємності. Головний персонаж збиває пішохода і вирішує, що не хоче мати справ з законом, тому ховається з місця злочину. Молода людина розповідає про подію батькові, тому останнім доводиться, ризикнувши своїм авторитетом і зв'язками, захищати сина. Таким чином він втягується в небезпечну гру, де на кін поставлено не тільки свобода сина, а й його власна кар'єра. ©Kino4ua Ваша Честь (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    26 грудня 2020 00:22
    + +1 -
    Якось серіал видохся по закінченню Першої серії... Далі стало відверто нудно і не цікаво ):