Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мурахи в штанях

Рік:
Ор. назва:
Harte Jungs
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марк Ротемунд
Тривалість:
01:19:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Російською - Оригінал
Одного ранку життя п'ятнадцятирічного підлітка на ім'я Флоріан сильно змінилося: хлопчисько, ще недавно грав з машинками і, на відміну від багатьох своїх однолітків, навіть не думав про секс, поки не прокинувся від «голосу» власного пеніса. Той почав всіляко провокувати підлітка, заявивши про те, що Фло більше не зможе нехтувати його бажаннями. У підсумку за сніданком хлопець поводиться дуже дивно, чим викликає занепокоєння матері. Пізніше, коли за ним прийшла його однокласниця Ліза, Фло, що розмовляв в цей час зі своїм «другом» у ванній, не дуже вправно застебнув ширінку на своїх штанах, через що мати разом з Лізою повезла його в лікарню. По дорозі жінка пропустила потрібний поворот, і в результаті хлопець опинився на прийомі у ветеринара. З цього моменту герой фільму «Мурахи в штанях» не може зосередитися ні на уроках, ні на чому б то не було іншому, крім детального розглядання фігури оточуючих його дівчат і жінок. Флоріан намагається витлумачити свій стан за допомогою книг і навіть звертається за порадою до батьків, але це не приносить полегшення. Тоді він йде до самої сильної, на його думку, людині в школі - спортивному тренеру. Однак чоловік пов'язує проблеми Флоріана з гомосексуальністю, пояснюючи, що і сам довгий час соромився своєї нетрадиційної орієнтації. Зрештою Флоріан розповідає про все своєму найкращому другові на прізвисько «Ред Булл». Той заспокоює приятеля, але незабаром Фло піддається новій марі - він закохується в красуню Лоріан, яка не звертає на нього ніякої уваги ... ©Kino4ua Мурахи в штанях 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?