Kino4ua.com
R

Життя / Довічно!

Рік:
Ор. назва:
Life
Країна:
США
Режисер:
Тед Демме
Тривалість:
01:48:30
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У 1930-х роках в США діяв «сухий закон», який забороняв вживати спиртні напої. Порушників могли посадити за грати. Багато жителів Нью-Йорка, щоб знову насолодитися всією красою алкоголю, проводили час в підпільних барах. Саме в одному з таких закладів і опинилися працівник банку Клод Бенкс і злодій Рей Гібсон. Головні герої кінокартини «Довічно» насолоджувалися проведенням часу за пляшкою міцного алкоголю. Але на цьому їх відпочинок не закінчився, і чоловіки примудрилися нашкодити одному з місцевих бандитів. Мафіозі пообіцяв убити їх, і тепер Рею і Клоду дійсно загрожує небезпека. Однак у них з'явився шанс реабілітуватися, для цього чоловікам належить доставити з Міссісіпі в Нью-Йорк фуру, навантажену алкоголем. Вибору у героїв не було, і вони погодилися, незважаючи на закон, що забороняє спиртне. Приятелі були вже на півдорозі до місця призначення, і ніщо не віщувало біди, але в найвідповідальніший момент їх затримує поліція. Чоловіки сподівалися уникнути покарання, але на них «повісили» вбивство. На суді Клода і Рея засудили до довічного ув'язнення. Тепер героям належить пристосуватися до абсолютно іншого життя у в'язниці, де їх будуть оточувати кримінальники. Така перспектива не надихає приятелів, і вони мають намір втекти, щоб виправдати себе і покарати винних. ©Kino4ua Життя / Довічно! 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?