Kino4ua.com
R

Одинак

Рік:
Ор. назва:
A Man Apart
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Ф. Гері Грей
Тривалість:
01:49:27
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм розповідає про оперативника, що працює на благородному і небезпечному терені - у відділі по боротьбі з наркотиками. Одного разу, під час серйозної операції, до головного героя Шона Веттера приходить успіх - чоловікові вдається затримати одного з найбільших наркобаронів Мексики. Але на цьому історія не закінчується, і на арену подій виходить якийсь Диявол, який бере на себе управління злочинним угрупованням. Операція із затримання цього злочинця виявляється провальною, та ще раптово вбивають дружину головного героя. Тепер Веттер разом зі своїм вірним помічником Діметріусом кидає всі зусилля на піймання невловимого Диявола. Поступово, крок за кроком відкриваються таємниці моторошного мафіозного світу, в якому, немов досвідчений ляльковод, всіма править жадібний ватажок. Чи вдасться Веттеру помститися за загибель коханої, і чи понесе злочинець заслужене покарання? ©Kino4ua Одинак 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?