Kino4ua.com

Останній поцілунок

Рік:
Ор. назва:
The Last Kiss
Країна:
США
Режисер:
Тоні Голдвін
Тривалість:
01:43:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету драми з елементами комедії «Прощальний поцілунок» - відносини молодих, привабливих, самодостатніх людей на прикладі кількох пар, які тільки роблять перші кроки до серйозного сімейного життя; їх почуття, мрії і надії, а також страхи що-небудь міняти в своїй долі. У житті молодого чоловіка Майкла, який тільки-тільки відзначив своє тридцятиріччя, все прекрасно, все добре: кохана дівчина Дженна, хороші друзі, цікава робота.

Мирне, бездоганне існування порушує новина про те, що Дженна вагітна. Майкл починає відчувати незрозумілу тривогу і страх перед прийдешніми змінами. У цей критичний час, на весіллі друга, він знайомиться з чарівною студенткою Кім і просто втрачає голову. Разом з нею він відчуває себе молодим і вільним від будь-яких зобов'язань, з нею він може дуріти і ні про що не турбуватись.

Однак, легка ейфорія не може тривати вічно і Майкл починає замислюватися над тим, що він робить і чи варто руйнувати ті відносини, які будувалися роками з коханою і рідною Дженною заради скороминущого роману з Кім? Паралельно в фільмі показані складні відносини друзів Майкла зі своїми другими половинками, у яких так само повно власних проблем. Вони молоді, красиві, безтурботні. Але чи не час хлопцям стати чоловіками? ©Kino4ua Останній поцілунок 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?