Kino4ua.com
R

Агент Роза: Мішень кілера

Рік:
Ор. назва:
The Vibe
Країна:
Испания
Режисер:
Жиль Гамбіно
Тривалість:
01:29:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Агент Роза: Мішень кілера – детективна стрічка про молоду жінку, яка працює кілером, а її головним замовником є одна урядова організація. Спеціалізується героїня на отруєннях. Хоч за таку роботу дуже добре платять, але вбивати людей жінці не подобається. Щоразу, кола вона успішно виконує своє завдання, її починає гризти сумління. Від почуття вини подітись нікуди, але й вийти з гри не так просто. Навіть коли вона заявляє, що збирається покінчити з цією справою, керівник переконує її не йти так одразу, а взятись за останню справу. Нова мішень Рози – чоловік на ймення Френк Мінолта. Він вважає себе духовним лідером, тому намагається доносити свої ідеї людям навіть через телебачення, зламуючи коди сигналів кабельних телеканалів. Головна героїня, виконуючи це завдання, об’єднується з урядовим агентом Уїлом Греєм, але вона навіть не уявляє, наскільки складною буде ця робота. ©Kino4ua Агент Роза: Мішень кілера 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?