Kino4ua.com
R

Колишні звички

Рік:
Ор. назва:
I Used to Go Here
Країна:
США
Режисер:
Кріс Сванберг
Тривалість:
01:20:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Колишні звички – комедійна мелодрама, у центрі сюжету якої знаходиться 35-річна Кейт. В житті героїні настали не найкращі часи. Схоже, це якраз той період, який зазвичай називають смугою невдач. Нещастя просто переслідують її. Був у неї наречений, але вони розійшлись, і пережити це жінці доволі складно, особливо, коли у всіх її подружок сімейне життя склалось і вони вже в очікуванні дітей. Кейт випустила свою першу книгу і повинна була їхати у промотур, щоб її рекламувати, але його скасували, бо виявилось, що книжку майже ніхто не купує. Настрій у героїні не надто веселий, але раптом вона отримує запрошення від свого колишнього викладача, який запрошує її виступити перед студентами у рідному виші. Кейт навіть не розмірковує, а одразу збирається і їде до Карбондейлу, де знаходиться її університет. Під впливом спогадів вона приходить до будинку, де жила у студентські часи, і вихор подій підхоплює її… ©Kino4ua Колишні звички 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?