Kino4ua.com
R

Супер крейзі

Рік:
Ор. назва:
Re loca
Країна:
Аргентина
Режисер:
Мартіно Зайделіс
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Супер крейзі – це про Пілар. Тільки це прізвисько варто розділити на дві частини – минулу і теперішню, бо раніше героїня була супер терплячою людиною, а стала просто крейзі, коли почала говорити те, що думає насправді. Довгий час жінці вдавалось стримувати себе і мовчати, коли їй щось не подобалось, щось дратувало, надокучало і тому подібне. Подумки вона могла сказати людині багато чого, але вголос цього не озвучувала. Та одного разу терпець їй увірвався. Її хлопець такий лінивий, що це неможливо витримати, сестра поводиться дивно, а найкращий друг збирається одружитись з якоюсь навіженою ревнивою особою, яка категорично проти їх з Пілар спілкування. Усе це крапля за краплею наповнювало її чашу терпіння, а переповнилась вона у той момент, коли героїню поставили помічницею амбіційної дурепи. Такого приниження Пілар витерпіти вже не змогла. От тоді вона і вирішила, що буде всім казати правду в очі… ©Kino4ua Супер крейзі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?