Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Арлетт

Рік:
Ор. назва:
Arlette
Країна:
Франція
Режисер:
Клод Зіді
Тривалість:
01:34:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Завжди уважно вивчайте документи, в яких вказана інформація про власність, яка повинна дістатися вам у спадок, інакше ризикуєте потрапити в ситуацію, в якій опинилася офіціантка провінційного французького ресторанчика на ім'я Арлетт. Вона перебуває в повному невіданні щодо того, що померлий папа заповів їй величезну мережу гральних будинків. Колишні партнери померлого бажають скористатися цією ситуацією. З метою прибрати прибутковий бізнес до своїх рук ділки підсилають до жінки свого представника. Його завдання - спокусити офіціантку і одружитися з нею. Франк погоджується швидше з почуття самозбереження - наказали, і він поїхав. Благо красеню-чоловікові не вперше спокушати провінційних простачок. Але Арлетт виявилася зовсім не наївною дурепою. Вона зуміла викликати у Франка такі почуття, яких він раніше не відчував ні до однієї жінки. Чоловік відчуває, що поступово закохується все сильніше і сильніше ... ©Kino4ua Арлетт 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?