Kino4ua.com
PG-13

Тікай

Рік:
Ор. назва:
Run
Країна:
США, Канада
Режисер:
Аніш Шаганті
Тривалість:
01:30:45
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Original (English)
Тікай – детективний трилер, який розповідає про матір і її доньку. Дайан Шерман змушена виховувати дитину самостійно, оскільки чоловіка у неї немає. І цій непростій справі жінка присвячує увесь свій час, бо на те є вагома причина. Донька народилась з порушеннями, тому одразу після появи на світ отримала статус інваліда. Окрім того, лікарі виявили у неї багато супутніх захворювань, бо дівчинка була недоношеною. І хоч прогнози були не надто обнадійливими, жінці вдалось виростити доньку. Тепер дівчині 17 років, вона на домашньому навчанні, пересувається на інвалідному візку, але це ніяк не впливає на її інтелектуальні здібності. Хлоя дуже розумна і сподівається, що її приймуть до коледжу. З дня на день має прийти лист із відповіддю, і дівчина на нього дуже чекає. Але її турбує дещо у поведінці матері, і це призводить до появи підозр, що жінка приховує якусь важливу і страшну таємницю… ©Kino4ua Тікай 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?