Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Елвіс вийшов з будинку

Рік:
Ор. назва:
Elvis Has Left the Building
Країна:
США, Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Джоел Цвік
Тривалість:
01:26:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Студія "З ранку до ночі"
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет комедійного фільму «Елвіс вийшов з дому» розповідає про веселі пригоди самотньої красуні, яку всюди переслідують двійники короля рок-н-ролу. Красива успішна жінка Хармоні Джонс зробила хорошу кар'єру в області мережевого маркетингу з продажу косметики і тепер роз'їжджає по західній частині країни з семінарами. Незважаючи на свій успіх і красу Хармоні залишається самотньою, а своє життя вона вважає нудним. Правда жінку всюди оточують двійники Елвіса Преслі, які до остраху її дратують і які загадково гинуть в присутності Хармоні. ©Kino4ua Елвіс вийшов з будинку 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?