Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Правда та наслідки

Рік:
Ор. назва:
Truth or Consequences, N.M.
Країна:
США
Режисер:
Кіфер Сазерленд
Тривалість:
01:46:50
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Раймонд Лембек виходить з в'язниці, де відсидів термін за поширення наркотиків і, він знову йде на справу. Раймонд, його подружка Едді і два приятеля на ім'я Кертіс і Маркус хочуть пограбувати великого наркоторговця. В результаті перестрілки загинуло кілька людей. На ноги підняли департамент поліції по боротьбі з наркотиками. Друзі ховаються від переслідування в невеликому місті Нью-Мексико і намагаються продати награбоване босові мафії на ім'я Тоні Ваго, не знаючи, то, що вони йому продають, насправді є його. Тепер спокійне і мирне життя в цьому містечку для них неможливе. ©Kino4ua Правда та наслідки 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?