Kino4ua.com
480p
PG-13

Ясон та Аргонавти (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jason and the Argonauts
Країна:
США
Режисер:
Нік Уіллінг
Тривалість:
01:25:46 + 01:26:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Пелій - це ім'я правителя, який тероризує всіх жителів своїх володінь. Він вирішує відправити свого племінника в далеку дорогу. Язону належить відвідати Колхіду. Головному герою необхідно виконати доручення свого дядька. Молода людина зобов'язаний привезти Золоте Руно. Ця річ є дуже цінним скарбом. Золоте Руно довгий час належало жорстокому царю, якого звуть Аерт. Відразу було зрозуміло, що відправляючи на таке завдання племінника, Пелій просто хоче назавжди позбутися від нього. В дорозі його чекала б неминуча загибель. Але герой фільму «Язон і аргонавти» виявився досить сміливим хлопцем, який вміє постояти за себе. ©Kino4ua Ясон та Аргонавти (1 Сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?