Kino4ua.com
480p
R

Скажи, що любиш

Рік:
Ор. назва:
Kaho Naa... Pyaar Hai / कहो ना प्यार है
Країна:
Індія
Режисер:
Ракеш Рошан
Тривалість:
02:57:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Бідний співак Рохіт і дочка багатія Сонія закохалися одне в одного з першого погляду. Під час круїзу вони втекли від компанії друзів і опинилися удвох на пустинною острові. Тут вони провели кращі дні свого життя. Але закоханих все-таки знайшли. Друзі Соніі допомогли Рохіту стати відомим в світі шоу-бізнесу. Все йшло до весілля, як одного разу Рохіт став свідком розправи бандитів з комісаром поліції і тим самим підписав собі смертний вирок ... Щоб Сонія прийшла в себе після смерті коханої людини, батько відправляє її до родичів у Нову Зеландію. Тут-то дівчина несподівано зустрічає Раджа Чопра, дивно схожого на її нареченого Рохіта ... ©Kino4ua Скажи, що любиш 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?