Kino4ua.com
PG-13

Побачення з зіркою

Рік:
Ор. назва:
Win a Date with Tad Hamilton!
Країна:
США
Режисер:
Роберт Люкетіс
Тривалість:
01:32:16
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Проста провінціалка стає щасливою володаркою призу у вигляді побачення з об'єктом обожнювання - чарівним і дуже заможним чоловіком, який з телевізійного екрану відразу викликав довіру до симпатії. Мила дівчина Розалі давно мріяла особисто познайомитися з містером Гамільтоном, але герої складаються в настільки різних соціальних прошарках, і без втручання пані удачі люди ніколи б не зустрілися. Правда, існує ще один хлопець, який абсолютно не бажає, щоб Розалі зв'язала подальшу долю з якимось багатієм.
Їм є Піт, персонаж досить простакуватий і вельми нерішучий, чоловік ніяк не наважувався повідомити Розі про справжні почуття, поки не стало надто пізно. Тепер Піту належить зробити все можливе, щоб давня любов не стала дружиною іншого чоловіка, який не проти «замутити» з простакуватою мешканкою тихого містечка. Піт розуміє, що з метою багатія, можливо, і закладені відверті почуття, але ніхто не може поручитися, що красунчик не має наміру використовувати Розалі, як інших - закохати в себе, скористатися доступністю і кинути на волю випадку. ©Kino4ua Побачення з зіркою 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?