Kino4ua.com
R

Тамара / Та, що приносить смерть

Рік:
Ор. назва:
Tamara
Країна:
Канада
Режисер:
Джеремі Хафт
Тривалість:
01:24:40
Переклад:
Українська мова Кіт | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Цей фільм розкриє вам страшну історію дівчини на ім'я Тамара Райлі, яка належить компанії шкільних невдах. Тамара дуже здібна і розумна дівчинка, також вона підробляє в шкільній газеті. Дівчинка мріє про щиру і взаємну любов, вона небайдужа до свого викладача літератури і дуже хоче, щоб він відповів їй взаємністю. Тамара дуже сильно хоче, щоб її мрія стала реальністю, вона готова на все, навіть на застосування магічної сили, але наша героїня не може зважитися на завершення свого ритуалу. Тамара стає свідком незручної ситуації - вона бачить як шкільні спортсмени Патрік і Шон приймають стероїди. Ці хлопці раніше були помічені в шахрайстві, так що для них шахрайство це не нововведення. Але вони переймаються, що Тамара видасть їх, і вони приймають рішення помститися їй. Хлопці запрошують Тамару від імені вчителя літератури в готель і всіляко знущаються там над нею, а також вони покликали спільних знайомих для того, щоб вони могли споглядати це все з сусіднього номера. Коли дівчина хоче вибратися з усієї цієї колотнечі, вона гине. Компанія хлопців дуже налякана тим, що трапилося і звичайно ніхто з них не хоче в тюрму, тоді вони відправляються в ліс і закопують там Тамару і укладають договір про те, що нікому не розкажуть про це. Патрік і Шон приходять на наступний день в школу і бачать Тамару, але вже не ту, до якої всі звикли. Вона стала приваблива, чарівна і до всього цього дуже небезпечна. Вона рішуче налаштована помститися за те, що з нею сталося … ©Kino4ua Тамара / Та, що приносить смерть 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?