Kino4ua.com
R

Обережно, Кенгуру!

Рік:
Ор. назва:
Die Känguru-Chroniken
Країна:
Німеччина
Режисер:
Дані Леві
Тривалість:
01:29:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Обережно, Кенгуру! – комедійна стрічка, яка розповідає про скромного хлопця на ймення Марк і його незвичайного сусіда. Головний герой проживає на віддаленому кінці Берліну, займається творчістю і частенько страждає від мігреней. Йому важко спілкуватись з людьми, але період самотності завершується, коли у його двері дехто стукає. Відчинивши, Марк бачить перед собою…кенгуру. Виявляється, тварина живе по сусідству, а найголовніше, що вона вміє розмовляти. Кенгуру починає безперестанку базікати, і в результаті переконує хлопця, що їм варто жити разом. Так для головного героя починається нове життя. Співмешканець починає не просто жити з ним на одній територій, а ще й життям його керувати. Марк, слухаючи балаканину сусіда, замислюється над філософськими питаннями і стає більш відкритим до людей. Але найголовніші зміни ще попереду… ©Kino4ua Обережно, Кенгуру! 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    27 грудня 2020 22:08
    + -2 -
    антифа уже бесит! скажу так если любите смотреть где белый национализм это зло то смотри с удовольствием!фильм явно подойдёт сраным либерастам!