Kino4ua.com
480p
PG

Jingle Jangle: Різдвяна подорож / Містер Джанґл і різдвяна подорож

Рік:
Ор. назва:
Jingle Jangle: A Christmas Journey
Країна:
США
Режисер:
Девід Е. Талберт
Тривалість:
02:02:19
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Містер Джанґл і різдвяна подорож – сімейне фентезі, яке подарує казку дорослим і дітям. Ця дивовижна історія сталась у маленькому місті Кобблтон, де жив дідусь, який умів своїми руками створювати чудернацькі іграшки для діточок. Він завжди вигадував щось новеньке, незвичайне і дивовижне. Це були унікальні механізми, яких ніхто і ніколи раніше не бачив. І одного разу господар міста наказав, щоб чоловік створив щось таке, що стане сенсацією і прославить їхнє містечко на весь світ. Дідусь довго і сумлінно працював, і через деякий час з’явилась на світ дивовижна штуковина. Але цю іграшку викрав учень майстра, якому той довіряв настільки, що розповідав свої професійні таємниці. Джеронікус так сильно засмутився, що геть втратив свій дар. І він би просто помер від смутку, якби не його онучка, яка хоче повернути дідусеві його талант і натхнення… ©Kino4ua Jingle Jangle: Різдвяна подорож / Містер Джанґл і різдвяна подорож 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергій
    Сергій
    31 грудня 2022 19:48
    + -1 -
    Нехай моzкальськ@ озвучка йде вслід за моzкальским кораблем, на українських ресурсах українська мова !!!