Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тихий океан (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Pacific
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Стівен Делдрі, Джеремі Подесва, Карл Франклін, Девід Наттер
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Серіал розповідає про битви морських піхотинців США в Тихому океані на островах Іводзіма і Окінава. Вони відвойовували Австралію від японських нападів. Відображено життя до і після військових дій, їх спосіб життя і характери, повністю показаний внутрішній світ персонажів. Глядач переживає за героїв як за близьких людей. Серед цих героїв троє військових, сержант Джон Базілоне, ім'я якого написано на багатьох пам'ятних плитах Сполучених Штатів, спортивний кореспондент Роберт Лекі і Юджина Слейджа, який зовсім ще юний і має проблеми зі здоров'ям, коли він пішов до армії його батьки дуже хвилювалися. ©Kino4ua Тихий океан (1 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    26 грудня 2020 11:45
    + +2 -
    Кожні 3 ХВИЛИНИ РЕКЛАМА!!! Дивитись просто НЕМОЖЛИВО!!!