Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Протистояння (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Stand
Країна:
США
Режисер:
Джош Бун, Бенджамін Кевелл
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio, HDRezka Studio (18+), HDRezka Studio (Украинский), LostFilm, Octopus
Серіал "Протистояння" - це фантазія про можливе майбутнє, ймовірність настання якого нехай і дуже мала, проте статися може всяке. У центрі уваги сюжету історії виявляється розповідь про групу вчених, через яких в лабораторії стався витік експериментального небезпечного вірусу. Ця зараза настільки потужна, що не залишає практично жодного шансу людині в його боротьбі за виживання. Багато людей гинуть в перші ж дні поширення вірусу, і це стає великою проблемою, адже в живих залишається не так багато людей. Однак навіть вони не можуть знайти спільну мову один з одним, через що відбувається розкол на два протиборчі табори. Що ж буде далі в цій захоплюючій історії? Чи вдасться головним персонажам вижити в жахливих умовах? Дізнаємося зовсім скоро. Приємного перегляду. ©Kino4ua Протистояння (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?