Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кохання з першого погляду

Рік:
Ор. назва:
Dil Se..
Країна:
Індія
Режисер:
Мані Ратному
Тривалість:
02:45:36
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Амар працював на радіо, йому подобалося розповідати слухачам різні новини. Іноді він придумував їх сам, як і нерідко переконував себе, що кількість бажаючих його послухати дуже велике. Дівчини у Амара не було, так як досі він не зустрів ту єдину, з якою був би готовий провести решту життя.
Одного разу, відправившись в подорож, на залізничній платформі він помічає красуню, від якої не зміг відвести погляд. Доля розводить цих молодих людей, але через деякий час Амар ще раз зустрічає ту, в яку закохався з першого погляду … ©Kino4ua Кохання з першого погляду 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?