Kino4ua.com
R

Онг Бак

Рік:
Ор. назва:
Ong-bak
Країна:
Таїланд
Режисер:
Прач`я Пінкаю
Тривалість:
01:44:29
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Страшна біда обрушилася на жителів маленького тайського поселення. Невідомі викрали голову священної статуї Будди. Для бідних матеріально, але багатих духовно поселенців, те, що трапилося є серйозним нещастям. Тепер Онг Бак - так іменується викрадена голова - необхідно повернути назад. Старійшини села доручають цю священну місію молодому ченцеві Тінгу, який досконало володіє мистецтвом тайського боксу. Герой вирушає в місто на пошуки. Там за допомогою свого давнього друга Тінг потрапляє на закриті підпільні змагання. І незабаром з'ясовується, що тут знаходяться люди, причетні до викрадення голови. Тепер єдиний спосіб повернути реліквію - здобути перемогу в кривавих боях без правил. Героя чекає безліч поєдинків з небезпечними супротивниками, які часто перевершують його за габаритами і силою. Чи вдасться Тінгу вийти переможцем з численних жорстоких сутичок і повернути Онг Бак на батьківщину? ©Kino4ua Онг Бак 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?