Kino4ua.com
HD 720p
PG

Додому на Різдво

Рік:
Ор. назва:
I'll Be Home for Christmas
Країна:
США, Канада
Режисер:
Арлін Сенфорд
Тривалість:
01:26:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Le-Doyen
Джейк живе в Лос-Анджелесі і вчиться в коледжі. Він не відрізняється високою моральністю: допомагає товаришеві вибратися з шафки тільки в обмін на виконані навчальні завдання і куплені квитки на крутий концерт; доглядає за самою видною дівчиною потоку, підкуповуючи її подругу улюбленими ласощами, щоб залишила їх наодинці; обожнює жарти і хуліганства. Його життя веселе і просте, герой не особливо замислюється про майбутнє, вважаючи за краще насолоджуватися справжнім. Але напередодні великого свята життя героя комедії «Додому на Різдво» робить крутий виток: хлопцю доведеться докласти чималих зусиль, щоб потрапити на нудну сімейну вечерю, інакше він залишиться без розкішного подарунка - новенького автомобіля. Джейк вирушає в дорогу, але за волею долі виявляється посеред пустелі в образі Санта-Клауса, абсолютно не пам'ятаючи, як він тут опинився. Герой усіма силами намагається приїхати вчасно, але, як на зло, йому постійно трапляються люди, які очікують різдвяного дива. Молоду людину чекає маса забавних пригод і дивних зустрічей. Вимушений робити зупинки і допомагати людям, Джейк поступово починає усвідомлювати, в чому справжня суть цього чудового свята. Чи зуміє він дістатися додому вчасно або ж зрозуміє, що щастя не в матеріальних цінностях? ©Kino4ua Додому на Різдво 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?