Kino4ua.com
PG

Леді на драйві

Рік:
Ор. назва:
Lady Driver
Країна:
США
Режисер:
Шон Пол Пічиніно
Тривалість:
01:44:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Леді на драйві – це про юну Еллі Лансінг. Вона була звичайним підлітком, якому видали водійське посвідчення. Дівчина була неймовірно щаслива, що зможе тепер самостійно керувати машиною. Та у той момент вона ще не здогадувалась, що їздити вона буде не лише рівними трасами на звичайному легковому авто, а ще й по грунтових дорогах і на спеціальному транспорті – спортивному. Її захоплення перегонами почнеться після знайомства з рідним дядьком Тімом. Це брат її тата, який загинув ще до її народження, тому героїня його навіть не знала. Але тепер у неї є можливість поспілкуватись з тим, хто знав його краще за інших. Виявилось, що у родича власна автомайстерня, де Еллі захотілось залишитись на літо. Їй вдалось його вмовити, щоб він дозволив її там попрацювати. Еллі цікаво все, що стосується машин і водійської майстерності. А трохи згодом вона покаже свій талант. ©Kino4ua Леді на драйві 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?