Kino4ua.com
FullHD 1080p

Крихітний світ (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tiny World
Країна:
США
Режисер:
Ед Воткінс
Актори:
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова Logos71 | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Документальний серіал досліджує крихітних істот в різних екосистемах по всьому світу, а також вивчає їх незвичайні навички, які допомагають пристосовуватися до мінливого і жорстокого світу природи. Глядачеві надається можливість познайомитися з образом життя слонової землерийки, термітів, карликових мангустів, гнойових жуків і багатьох інших дивовижних створінь. У постійній боротьбі з більш великими хижаками, ці маленькі істоти успішно справляються з виживанням в самому агресивному середовищі, будучи важливою частиною тваринного світу. ©Kino4ua Крихітний світ (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    31 грудня 2020 15:30
    + +2 -
    дуже цикаво! друга серия вообще прям дуже)