Kino4ua.com
PG-13

Оборонець

Рік:
Ор. назва:
Concussion
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пітер Лендесман
Тривалість:
02:02:49
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Життя Беннета Омаля не ідеальне, але точно викликає заздрість у багатьох його колег. Головний герой кінострічки «Оборонець» - нейрохірург, про талант якого вже відомо навіть за межами США. А вдома його чекає кохана дружина, яка завжди і в усьому підтримує свого чоловіка. Завдяки своїм заслугам чоловік отримав можливість особисто розслідувати низку загадкових смертей, що сталися за досить дивних обставин. Всі загиблі - гравці в американський футбол, що прийшли в спорт більш ніж п'ять років тому. Хтось із них не впорався з керуванням автомобіля, хтось замертво впав на полі, хтось впав зі сходів - загальне у померлих спортсменів лише те, що вони давно грають в футбол. Розглядаючи всі можливі варіанти, доктор Беннет раптово для себе приходить до єдино правильного висновку - всі смерті спровоковані порушеннями роботи мозку, які в свою чергу викликані частими струсами. Американський футбол гра досить жорстка - суперники нерідко падають і стикаються один з одним, отримуючи серйозні травми, в тому числі і голови. Висновки Омаля роблять цей вид спортивного змагання неймовірно небезпечним, але якщо про це дізнається світ, то НФЛ понесе величезні збитки. Саме з цієї причини, коли керівництву Національної футбольної ліги стає відомо про відкриття нейрохірурга, вони всіляко намагаються його «замовчати». У якийсь момент в небезпеці опиняється життя головного героя, якому належить вибрати між чистою совістю і спокійним життям своїх близьких. ©Kino4ua Оборонець 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?